• home
  • Webtoegankelijkheid

Webtoegankelijkheid

Webtoegankelijkheid

We werken elke dag hard om de toegankelijkheid van onze site voor pc's en laptops als tablets en mobiele apparaten te verbeteren. Het doel van de bereikbaarheid is ook de site nuttig te maken voor mensen met een handicap. Dit vereist websites die zodanig zijn ontworpen dat alle gebruikers gelijke toegang en een positieve gebruikerservaring hebben.

Gebruik van de website

We maken gebruik van lettertypen die gemakkelijk te lezen zijn, ongeacht de mogelijkheden en technologieën die gebruikers bezitten. Alle beelden hebben de juiste labels "alt", die een indicatie van de inhoud van het beeld te geven, als voor een of andere reden is het niet geladen. De navigatie van onze website is eindelijk vereenvoudigd en werkt op een consistente manier.

Enkele nuttige tips voor eenvoudige navigatie op Brochurepromo.be

Hoe te verhogen of de letteergrootte van de website te verminderen?

In de "Tools" optie in uw broser, selecteer "Internet Options" en vervolgens het tabblad "Algemeen", selecteer "Toegankelijkheid". Mark "tekengrootten negeren door de webpagina's set" en vervolgens op "OK". In uw broser menu, selecteer "Review", selecteer "Font Size" en aan het eind selecteert u de gewenste lettergroote.

Hoe om de tekstkleur en de kleuren van de website te wijzigen?

In "Extra" opties van uw broser, selecteer "Internet Options". In het tabblad "Algemeen", selecteer "Kleur". Verwijder de "Kleur met behulp van Windows" optie. Check de "Tekst" en kies vervolgens de gewenste kleur en klik op "OK". Om de kleur van de standaard achtergrond site te wijzigen selecteer "achtergrond", kies de gewenste kleur en druk op "OK".

Waar u uw onderzoek te starten?

Gebruik de sitemap om een idee van de informatie die beschikbaar is op de site en kies wat je wilt.

Zoek tips

Een van de snelste manieren om te vinden wat je wilt is om de zoekmachine zich aan de bovenkant van de pagina te gebruiken. Gebruik de juiste zoekwoorden en de zoekmachine geeft je een aanwijzing voor de zoekterm te geven. Als u op zoek bent naar een winkel in uw stad gebruik maken van de filter van de stad. Op deze manier zal uw zoekopdracht sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger.

Neem contact met ons

Als je de problemen van de toegankelijkheid van de site voelen of u zich zorgen of opmerkingen over de inhoud en structuur, aarzel dan niet om contact met ons op via het e-mailadres: serge@adclick.be

x

Ontvang de nieuwste folders en promoties van
De laatste folders met de promoties en kortingen | Folderswinkels.be
by email0