folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Eldi
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Eldi - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de eLDi aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Eldi en geniet direct van de beste prijzen!

Geschiedenis


Eldi is een Belgische winkelketen gespecialiseerd in de verkoop van elektrische apparaten, multimedia, radio en televisie. De keten Eldi werd opgericht in 1972 door André Vermeeren, toen senior commerciële directeur van de makers van koelkasten en diepvriezers Friac. In 1986 wordt Eldi de eigenaar van de merk Friac, krijgt het bedrijf de toelating om producten aan te bieden onder eigen merknaam. In 1989 besluit Eldi terreinen te kopen om zijn winkels over het Belgische grondgebied te verspreiden. Sinds eind-1996 is Eldi ook actief in Frankrijk met een vijftiental winkels verspreid over de heel Nord-Pas-De-Calais regio. 


Krediet aan 0%. Bij Eldi kunt u op krediet aankopen doen aan 0% rentevoet. Eldi staat ook sterk op vlak van dienstverlening. De Eldi garantie: bij Eldi vindt u alles aan de laagste prijs, anders wordt u terugbetaald. Eldi volgt de markt en de promoties, daarvoor laten ze de prijzen dalen voor hun klanten als nodig. Als het product dat u aangekocht hebt ergens anders aan een lager prijs ziet betaalt Eldi u het verschil terug. 5-jaar garantie. Bij Eldi kan kunt u een van vijf-jaar garantie krijgen genieten op grote apparaten van Bosch, Siemens en AEG. Het gaat om een 3-jaar garantie dat de wettelijke garantie van 3 2 jaar verlengd. Het grote voordeel is dat u niet hoeft te betalen voor de langere garantie. Cadeaucheques. Cadeaucheques zijn altijd het perfecte geschenk. Wilt u iemand het genoegen doen met een televisie, maar u weet niet welk toestel de voorkeur draagt? Bij Eldi vindt u de ideale oplossing met gepersonaliseerde cadeaucheques. Leveren. Eldi kan u thuis leveren of aan een afhaalpunt leveren. Om aan een afhaalpunt uw pakket te gaan halen moet u een afhaalpunt kiezen. Daarna wordt u een e-mail doorgestuurd met de informatie over de levering. Na de aankomst van uw product kan u het gaan halen dankzij uw e-mail en pincode aan het afhaalpunt waaruit uw pakket geleverd werd. Folder. De Eldi's folder staat elke keer weer vol met aanbiedingen voor iedereen. Voor elektro, klein of groot, moet u naar Eldi. Bekijk hier hun folder. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Krëfel brochure, de Vanden Borre of promoties van Exellent te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


Vergelijkbare folders