folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Cora
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Cora - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Mrz

Cora

Geldig 14 dagen

Geldig Bij

Folder van Cora geldig van 05 Mrz tot 18 Mrz. Hier vindt u de actuele folders en acties van Cora. Bespaar het hele jaar door, creëer uw selectie van promoties en geniet van exclusieve content. Alle promoties worden gepubliceerd in de nieuwste Cora folder. Controleer ook de openingstijden en adressen van het winkelnetwerk Cora, inclusief die om je heen.

Deze week is de Cora folder beschikbaar. De aanbiedingen in het prospectus zijn geldig tot 18 Mrz. In de catalogus van Cora vindt u speciale aanbiedingen die zijn opgesteld zodat u cadeaus voor uw dierbaren kunt kopen tegen geweldige prijzen! Hier is de wekelijkse flyer van Cora. Verspil geen tijd met rondrennen en prijzen vergelijken! Koop alles bij Cora en geniet van betere producten van topkwaliteit!

Raadpleeg de catalogus om de beste promoties en aanbiedingen te ontdekken die daar beschikbaar zijn. Promoties, speciale aanbiedingen en goede deals. Krijg eenvoudig toegang tot de volledige catalogus en merkbrochures. Mis geen van de speciale aanbiedingen en tips van het moment!

Open folderCora

Geldig 7 dagen

Geldig Bij

De Cora folder die geldig is van 05 Mrz tot 11 Mrz staat nu online. U kunt hier alle actuele promoties en aanbiedingen van Cora vinden en ook een selectie samenstellen van aanbiedingen die u interesseren. Met de exclusieve content die beschikbaar is in de folder, kunt u het hele jaar door geld besparen. In de catalogus van Cora vindt u speciale aanbiedingen voor het kopen van cadeaus voor uw dierbaren tegen geweldige prijzen. Mis geen enkele kans om geld te besparen en koop alles wat u nodig hebt bij Cora. Naast de promoties die beschikbaar zijn in de folder, kunt u ook de openingstijden en adressen van de winkels van Cora controleren. In de catalogus kunt u de beste promoties, speciale aanbiedingen en goede deals ontdekken en toegang krijgen tot de volledige catalogus en merkbrochures. Zorg ervoor dat u geen enkele speciale aanbieding of tip mist! De Cora folder is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en promoties en geld te besparen terwijl u de beste producten van topkwaliteit koopt.

Open folder
Cora

Geldig 7 dagen

Geldig 27 Februar Bij

Catalogus Cora ⏳ Raadpleeg het laatste prospectus van Cora met geldige promoties ⚡ van 27 Februar tot 11 Mrz ⚡.

Vind je de Cora winkel leuk? Dan is dat geweldig, want de winkel heeft geweldige acties en aanbiedingen voor superlage prijzen! Ontdek nu de promoties van de week en exclusieve aanbiedingen om geen van de speciale aanbiedingen en tips van het moment te missen. Vind elke week de Cora online catalogus. Wacht niet tot het laatste moment met je boodschappen, want misschien is het al te laat. De beste aanbiedingen zijn nu geldig bij 11 Mrz ! Aarzel niet om slim te winkelen, bespaar enorm veel geld met speciale aanbiedingen en kortingen.

Open folder
Geef een beoordeling *

 

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Cora aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Cora folder en geniet direct van de beste prijzen! Dankzij onze Cora folder kunt u boodschappenlijstje samen stellen die heel voordelig is.


De Cora-kaart. Met de Cora-kaart krijgt u punten en €urocora is een soort spaarpotje dat je in de winkels uit kan geven. U schijft uw kaart in en dan kan u uw getrouwheidspunten consulteren met uw GSM zonder wachten. Cora heeft een "mijn booschappen" app waarmee u een boodschappenlijst kan samenstellen en promoties bekijken en een "Cora Caféteria" app waarmee u advies kunt krijgen over thema’s zoals gezondheid, verzorging, vermageren, etc. Toch niet gevonden wat u zoekt? Dan kunt u zeker eens Carrefour Market folder bekijken! Cora heeft ook een speel-app met bevers voor kinderen van 5 tot 13. Cora stelt aan hun klanten ook een uitleningdienst ter beschikking. Daarmee kunt u geld uitlenen. Cora biedt een "energiepremie" aan voor mensen die hun huizen duurzaam willen maken. Deze premie is gegeven als cadeaukaart die in Cora gebruikt kan worden. Om daar voordeel uit te halen moet men een lijst criteriums invullen die met duurzame energie te maken hebben. Sinds 1992 organiseert Cora een humanitaire reis naar Afrika via "écoles du désert" (woestijnscholen). Deze reis laat Franse, Belgische en Luxemburgse kinderen van 11 tot 13 jaar tonnen school-materieel naar Franstalige Afrika meebrengen.

Cora is een Belgische supermarktketen dat behoort aan de Louis Delhaize Group, en dat 59 winkels bezit in Frankrijk en een tiental in België. Het maakt deel uit Match supermarkten, Houra supermarkten, Truffaut tuincentra en Animalis dierenwinkels. Sinds zijn oprichting in 1969 is Cora een gedecentraliseerde familiebedrijf en georganiseerd rond winkels. De directeurs en hun medewerkers zijn verantwoordelijk voor hun eigen winkel. Daarom wordt elke winkel naar lokale behoeften aangepast. De centrale diensten zijn volledig gericht op de goede werking van de winkels. Cora haalde een omzet van 4,72 miljard bij 2015 en heeft ongeveer 20.000 medewerkers.