folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Cora
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Cora - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Juli

Cora

Geldig 12 dagen

Geldig 16 Juli Bij 29 Juli

Deze website biedt de nieuwste folders van Cora aan, zodat u alle informatie over de lopende promoties en aanbiedingen kunt vinden en de meningen van andere gebruikers kunt lezen. Door verschillende winkelfolders te vergelijken, kunt u de beste deals en prijzen vinden voor de producten die u nodig hebt. U kunt hier uw mening delen over de producten en de winkelervaring, waardoor andere gebruikers kunnen profiteren van uw ervaringen. Schrijf u in voor de wekelijkse nieuwsbrief om alle updates rechtstreeks in uw inbox te ontvangen en geen enkele promotie of aanbieding te missen. In wezen is deze website een handige bron voor het vinden van de nieuwste aanbiedingen en het verkrijgen van waardevolle informatie over producten en winkels.

De Cora catalogus is beschikbaar van 16 Juli tot 29 Juli en biedt geweldige acties en aanbiedingen voor superlage prijzen. Ontdek alle promoties van de week en de exclusieve aanbiedingen om geen enkele speciale aanbieding of tip te missen. De Cora online catalogus wordt wekelijks bijgewerkt, dus u kunt de beste aanbiedingen vinden die momenteel beschikbaar zijn. Aarzel niet om slim te winkelen, bespaar veel geld met de speciale aanbiedingen en kortingen die momenteel geldig zijn bij Cora. Het is belangrijk om niet te wachten tot het laatste moment met uw boodschappen, zodat u op tijd van deze exclusieve aanbiedingen kunt profiteren.

Open folderCora

Geldig 5 dagen

Geldig 16 Juli Bij 22 Juli

Folder van Cora geldig van 16 Juli tot 22 Juli. Hier vindt u de actuele folders en acties van Cora. Bespaar het hele jaar door, creëer uw selectie van promoties en geniet van exclusieve content. Alle promoties worden gepubliceerd in de nieuwste Cora folder. Controleer ook de openingstijden en adressen van het winkelnetwerk Cora, inclusief die om je heen.

Deze week is de Cora folder beschikbaar. De aanbiedingen in het prospectus zijn geldig tot 22 Juli. In de catalogus van Cora vindt u speciale aanbiedingen die zijn opgesteld zodat u cadeaus voor uw dierbaren kunt kopen tegen geweldige prijzen! Hier is de wekelijkse flyer van Cora. Verspil geen tijd met rondrennen en prijzen vergelijken! Koop alles bij Cora en geniet van betere producten van topkwaliteit!

Raadpleeg de catalogus om de beste promoties en aanbiedingen te ontdekken die daar beschikbaar zijn. Promoties, speciale aanbiedingen en goede deals. Krijg eenvoudig toegang tot de volledige catalogus en merkbrochures. Mis geen van de speciale aanbiedingen en tips van het moment!

Open folder
Cora

Geldig 5 dagen

Geldig 09 Juli Bij 22 Juli

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Cora te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Cora hieronder, geldig vanaf 09 Juli tot 22 Juli. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Geef een beoordeling *

 

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Cora aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Cora folder en geniet direct van de beste prijzen! Dankzij onze Cora folder kunt u boodschappenlijstje samen stellen die heel voordelig is.


De Cora-kaart. Met de Cora-kaart krijgt u punten en €urocora is een soort spaarpotje dat je in de winkels uit kan geven. U schijft uw kaart in en dan kan u uw getrouwheidspunten consulteren met uw GSM zonder wachten. Cora heeft een "mijn booschappen" app waarmee u een boodschappenlijst kan samenstellen en promoties bekijken en een "Cora Caféteria" app waarmee u advies kunt krijgen over thema’s zoals gezondheid, verzorging, vermageren, etc. Toch niet gevonden wat u zoekt? Dan kunt u zeker eens Carrefour Market folder bekijken! Cora heeft ook een speel-app met bevers voor kinderen van 5 tot 13. Cora stelt aan hun klanten ook een uitleningdienst ter beschikking. Daarmee kunt u geld uitlenen. Cora biedt een "energiepremie" aan voor mensen die hun huizen duurzaam willen maken. Deze premie is gegeven als cadeaukaart die in Cora gebruikt kan worden. Om daar voordeel uit te halen moet men een lijst criteriums invullen die met duurzame energie te maken hebben. Sinds 1992 organiseert Cora een humanitaire reis naar Afrika via "écoles du désert" (woestijnscholen). Deze reis laat Franse, Belgische en Luxemburgse kinderen van 11 tot 13 jaar tonnen school-materieel naar Franstalige Afrika meebrengen.

Cora is een Belgische supermarktketen dat behoort aan de Louis Delhaize Group, en dat 59 winkels bezit in Frankrijk en een tiental in België. Het maakt deel uit Match supermarkten, Houra supermarkten, Truffaut tuincentra en Animalis dierenwinkels. Sinds zijn oprichting in 1969 is Cora een gedecentraliseerde familiebedrijf en georganiseerd rond winkels. De directeurs en hun medewerkers zijn verantwoordelijk voor hun eigen winkel. Daarom wordt elke winkel naar lokale behoeften aangepast. De centrale diensten zijn volledig gericht op de goede werking van de winkels. Cora haalde een omzet van 4,72 miljard bij 2015 en heeft ongeveer 20.000 medewerkers.

Vergelijkbare folders