folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


IKEA
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

IKEA - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de IKEA aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van IKEA en geniet direct van de beste prijzen! Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Leen Bakker brochure, de Weba folder of promoties van Seats and Sofas te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


IKEA, voorheen bekend onder zijn volledige initialen, Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd, is een multinationale groep, met hoofdkantoor in Nederland, dat kant-en-te-assembleren meubilair, keukenapparatuur en woonaccessoires ontwerpt en verkoopt. Het is de grootste meubel retailer van de wereld sinds 2008. Opgericht in Zweden in 1943 door de toenmalige 17-jarige Ingvar Kamprad. Hij wordt door Forbes Magazine genoemd (in de 2 november 2015 uitgave), als één van de tien rijkste mensen in de wereld en de eigenaar van een meer dan 40 miljard euro fortuin. De naam van het bedrijf is een acroniem dat bestaat uit de initialen van Ingvar Kamprad (naam van de oprichter), Elmtaryd (de boerderij waar hij opgroeide) en Agunnaryd (zijn woonplaats in Småland, Zuid-Zweden). Het bedrijf staat bekend om zijn moderne architectonische ontwerpen van verschillende soorten apparaten en meubels, en het interieur werk wordt vaak geassocieerd met een eco-vriendelijke eenvoud. Daarnaast is het bedrijf bekend om zijn aandacht voor kostenbeheersing, operationele details, en voortdurende productontwikkeling. De IKEA Groep heeft een complexe bedrijfsstructuur, die volgens de Europese Unie werd ontworpen om meer dan 1 miljard euro aan belastingen over de periode van 2009-2014 te voorkomen. Het wordt gecontroleerd door een aantal stichtingen gevestigd in Nederland, Luxemburg en Liechtenstein. Met ingang van december 2016 bezit en exploiteert IKEA 392 winkels in 48 landen. In het fiscale jaar 2016, werden 36,4 miljard euro aan goederen verkocht, een totaal dat een stijging van 7,6procent vertegenwoordigt ten opzichte van 2015. De IKEA website bevat ongeveer 12.000 producten van het gehele IKEA assortiment. Er waren meer dan 2,1 miljard bezoekers op de websites van IKEA in september 2015 tot augustus 2016. Het bedrijf is verantwoordelijk voor ongeveer 1% van de wereldwijde commerciële houtverbruik, waardoor het een van de grootste gebruikers van hout in de retail sector is. 


Catalogus App. Gebruik de nieuwe IKEA catalogus app om de uitgebreide versie van gedrukte en online catalogus te krijgen. Geniet van extra functies op de gaan, en deel uw favorieten. Download de gratis app via Google Play (Android) of de Apple App Store (iOS). De meeste van IKEA producten zijn plat verpakt en ontworpen op een zodanige wijze dat zij gemakkelijk kunnen passen in uw auto. Echter, als u liever uw aankoop geleverd heeft, kunt u kiezen uit hun assortiment van levering opties tijdens het winkelen bij IKEA.com of winkelen bij IKEA woonwarenhuizen. Met de volledig gecoördineerde installatieservice van IKEA kunt u kostbare tijd besparen. De installateurs van IKEA handhaven de hoogste normen van vertrouwen, kwaliteit en vakmanschap. De IKEA installatieservice heeft het FIRA Gold Installatie Certificering ontvangen en houdt een gratis 5-jaar garantie op vakmanschap en installatie. IKEA Planning Tools. Geef vorm en inhoud aan uw dromen met IKEA Planning Tools. Plan uw droomkeuken, uw perfecte kantoor of uw garderobe opslagsysteem alvorens financiële verplichtingen aan te gaan. U kunt spelen met kleuren, stijlen, maten en configuraties om uw weg te plannen tot in de perfectie door hun gemakkelijke Planning Tools te gebruiken.


Vergelijkbare folders