folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Gestemd


Tupperware
Abonneer u en ontvang de nieuwste flyers, advertenties en promoties!

Tupperware - De laatste folders met de promoties en kortingen


Tupperware

Geldig 22 dagen

Geldig 01 maart til 31 maart

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Tupperware te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Tupperware hieronder, geldig vanaf 01 maart tot 31 maart. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open de folder


Schrijf een notitie *

ONZE FOLDER

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Tupperware aanbiedingen en promoties ?  Bekijk onze Tupperware folder en geniet direct van de beste prijzen.

Tupperware is een bedrijf die kwaliteitsvolle voedselopslag en kookproducten levert in zowat 100 landen. Op hun website staan ook gebruiktips zodat uw product langer zou meegaan. Tupperware biedt catalogen aan voor de verschillende seizoenen. In deze catalogen staan recepten en tips die ervoor zorgen dat u meer keukenplezier hebt dan ooit tevoren.Tupperware maakt gebruik van een promotiefolder hier vind u alle nieuwtjes, primeurs en promoties voor voordelige prijzen. Tupperware heeft zich gevestigd in een aantal grote steden zoals: Gent, Brussel, Hasselt... Een grote collectie van recepten is ter beschikking op hun website. Van chocolade cupcakes tot tandoori kipburgers. Tupperware legt de lat hoog wanneer het op kwaliteit aankomt. Hierdoor zijn ze ook al meer dan zestig jaar marktleider. De designers stellen zich eerst belangerijke vragen. Zal het product het leven van de klant vereenvoudigen? Is het gebruiksvriendelijk? Volgens Tupperware verlaten alleen producten met de beste kwaliteit de fabriek. De opgegeven garantie van Tupperware bedraagd 2jaar of meer (afhankelijk van product of onderdeel) deze gegevens kan u terugvinden in de catalogus van Tupperware. De garantie gaat in op de dag van levering.  Alleen niet-Tupperware producten vallen niet onder deze garantie. Tupperware vervaardigd al 70jaar producten om het hun klanten makkelijker te maken. Vandaag de dag biedt Tupperware niet alleen voedingopslag aan maar ook keukengerei. Met een omzet van 1 miljard dollar wereldwijd  behoort Tupperware tot de top van de distributie van plastieken producten en keukengerei.Tupperware werd gesticht in 1944 door een Amerikaanse scheikundige genaamd  Earl Tupper. 2 jaar na de stichting van het bedrijf introduceerde Mr. Tupper de zogenaamde “Wonderbowl”, een wonderbaarlijke kom met een grensverleggende luchtdichte sluiting, die veel lichter en harder was dan het klassieke glas en aardwerk.

Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Aldi-brochure, de Makro folder of promoties van Cora te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


Soortgelijke folders