folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Delhaize
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Subscribe

* indicates required

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Newedia SARL

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Delhaize - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Delhaize

Geldig 1 dag

Geldig 22 July Bij 28 July

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Delhaize te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Delhaize hieronder, geldig vanaf 22 July tot 28 July. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Delhaize aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Delhaize folder en geniet direct van de beste prijzen! Onze Delhaize folder zal u op de hoogte brengen van alle voordelige promoties en aanbiedeingen van Delhaize qualitatieve producten.


Delhaize heeft 20 "shop & go" winkels die 24/24u zijn geopend om snelle boodschappen er te gaan doen. Vanaf begin 2017 heeft Delhaize een nieuwe methode geproefd. Het is nu nutteloos grote hoeveelheden vruchten en groenten in te pakken. Het inpakken werd veranderd tot een 'natural branding' systeem, dankzij een label. Veel producten uit Delhaize komen van biologische of rechtvaardige productie, en de groep probeert een grote keuze van lokale producten aan te bieden. Toch uw favoriete product niet gevonden? Dan kunt u zeker onze Carrefour Market folder eens bekijken! Delhaize is ook erg betrokken in sociale- en milieu-aangelegenheden. Het bedrijf heeft meer dan 100.000m² zonnepanelen, maar ook koelkasten met een deur en ze proberen de minste afval te produceren, door het gebruik van labels liever dan vervuilende inpakken.


Delhaize is een Belgische supermarktketen. Jules Delhaize heeft het in 1867 opgericht met zijn broers in Ransart, dichtbij Charleroi. Delhaize opende in Elsene de eerste supermarkt in Europa dat volledig volgens het principe van zelfbediening werd ingericht. Jacques Delhaize, een wijnhandelaar in Ransart (niet ver van Charleroi) had zes zonen. Ze startten twee Belgische supermarktketen : Delhaize de Leeuw en Louis Delhaize. In 1867 openen Jules en Auguste Delhaize samen een winkelketen op onder de naam "Delhaize Frères & Cie", met de Vlaamse Leeuw als embleem. In 1870 start Louis, hun broer, zijn eigen zaak op onder de naam "Louis Delhaize". Nog eens later besloot ook Adolphe zijn eigen weg te gaan, en richt Adolphe Delhaize" op. In 1875 veranderen ze de naam in "Delhaize Frères & Cie: Le Lion" en voegen ze "L'union fait la force" eraan toe. Meer dan 500 bijhuizen over heel België worden geopend tussen 1883 en 1914. In 1950 fuseren Delhaize De Leeuw en Adolphe Delhaize. Er werken nu 144.000 mensen bij de groep, waarvan 13.500 in België. Delhaize haalt een omzet van 21,4 miljard, waarvan 3,7 miljard in België.


Vergelijkbare folders