folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Delhaize
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Delhaize - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Dezember

Delhaize

Geldig 5 dagen

Geldig 30 November Bij 06 Dezember

Op deze website kunt u de nieuwste folders van Delhaize bekijken die geldig zijn van 30 November tot 06 Dezember. U kunt hier alle informatie over de lopende promoties en aanbiedingen vinden en ook de meningen van andere gebruikers lezen. Door de folders van verschillende winkels te vergelijken, kunt u de beste deals en prijzen vinden voor de producten die u nodig hebt. U kunt ook uw mening delen over de producten en de winkelervaring, waardoor andere gebruikers kunnen profiteren van uw ervaringen. Door u in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief, ontvangt u alle updates rechtstreeks in uw inbox, en mist u geen enkele promotie of aanbieding meer. In het algemeen is deze website een handige bron voor het vinden van de nieuwste aanbiedingen en het verkrijgen van waardevolle informatie over producten en winkels.

Open folder


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Delhaize aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Delhaize folder en geniet direct van de beste prijzen! Onze Delhaize folder zal u op de hoogte brengen van alle voordelige promoties en aanbiedeingen van Delhaize qualitatieve producten.


Delhaize heeft 20 "shop & go" winkels die 24/24u zijn geopend om snelle boodschappen er te gaan doen. Vanaf begin 2017 heeft Delhaize een nieuwe methode geproefd. Het is nu nutteloos grote hoeveelheden vruchten en groenten in te pakken. Het inpakken werd veranderd tot een 'natural branding' systeem, dankzij een label. Veel producten uit Delhaize komen van biologische of rechtvaardige productie, en de groep probeert een grote keuze van lokale producten aan te bieden. Toch uw favoriete product niet gevonden? Dan kunt u zeker onze Carrefour Market folder eens bekijken! Delhaize is ook erg betrokken in sociale- en milieu-aangelegenheden. Het bedrijf heeft meer dan 100.000m² zonnepanelen, maar ook koelkasten met een deur en ze proberen de minste afval te produceren, door het gebruik van labels liever dan vervuilende inpakken.


Delhaize is een Belgische supermarktketen. Jules Delhaize heeft het in 1867 opgericht met zijn broers in Ransart, dichtbij Charleroi. Delhaize opende in Elsene de eerste supermarkt in Europa dat volledig volgens het principe van zelfbediening werd ingericht. Jacques Delhaize, een wijnhandelaar in Ransart (niet ver van Charleroi) had zes zonen. Ze startten twee Belgische supermarktketen : Delhaize de Leeuw en Louis Delhaize. In 1867 openen Jules en Auguste Delhaize samen een winkelketen op onder de naam "Delhaize Frères & Cie", met de Vlaamse Leeuw als embleem. In 1870 start Louis, hun broer, zijn eigen zaak op onder de naam "Louis Delhaize". Nog eens later besloot ook Adolphe zijn eigen weg te gaan, en richt Adolphe Delhaize" op. In 1875 veranderen ze de naam in "Delhaize Frères & Cie: Le Lion" en voegen ze "L'union fait la force" eraan toe. Meer dan 500 bijhuizen over heel België worden geopend tussen 1883 en 1914. In 1950 fuseren Delhaize De Leeuw en Adolphe Delhaize. Er werken nu 144.000 mensen bij de groep, waarvan 13.500 in België. Delhaize haalt een omzet van 21,4 miljard, waarvan 3,7 miljard in België.


Vergelijkbare folders