folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Delhaize
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Delhaize - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Mai

Delhaize

Geldig 6 dagen

Geldig 23 Mai Bij 29 Mai

De Delhaize folder die geldig is van 23 Mai tot 29 Mai staat nu online. U kunt hier alle actuele promoties en aanbiedingen van Delhaize vinden en ook een selectie samenstellen van aanbiedingen die u interesseren. Met de exclusieve content die beschikbaar is in de folder, kunt u het hele jaar door geld besparen. In de catalogus van Delhaize vindt u speciale aanbiedingen voor het kopen van cadeaus voor uw dierbaren tegen geweldige prijzen. Mis geen enkele kans om geld te besparen en koop alles wat u nodig hebt bij Delhaize. Naast de promoties die beschikbaar zijn in de folder, kunt u ook de openingstijden en adressen van de winkels van Delhaize controleren. In de catalogus kunt u de beste promoties, speciale aanbiedingen en goede deals ontdekken en toegang krijgen tot de volledige catalogus en merkbrochures. Zorg ervoor dat u geen enkele speciale aanbieding of tip mist! De Delhaize folder is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en promoties en geld te besparen terwijl u de beste producten van topkwaliteit koopt.

Open folder


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Delhaize aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Delhaize folder en geniet direct van de beste prijzen! Onze Delhaize folder zal u op de hoogte brengen van alle voordelige promoties en aanbiedeingen van Delhaize qualitatieve producten.


Delhaize heeft 20 "shop & go" winkels die 24/24u zijn geopend om snelle boodschappen er te gaan doen. Vanaf begin 2017 heeft Delhaize een nieuwe methode geproefd. Het is nu nutteloos grote hoeveelheden vruchten en groenten in te pakken. Het inpakken werd veranderd tot een 'natural branding' systeem, dankzij een label. Veel producten uit Delhaize komen van biologische of rechtvaardige productie, en de groep probeert een grote keuze van lokale producten aan te bieden. Toch uw favoriete product niet gevonden? Dan kunt u zeker onze Carrefour Market folder eens bekijken! Delhaize is ook erg betrokken in sociale- en milieu-aangelegenheden. Het bedrijf heeft meer dan 100.000m² zonnepanelen, maar ook koelkasten met een deur en ze proberen de minste afval te produceren, door het gebruik van labels liever dan vervuilende inpakken.


Delhaize is een Belgische supermarktketen. Jules Delhaize heeft het in 1867 opgericht met zijn broers in Ransart, dichtbij Charleroi. Delhaize opende in Elsene de eerste supermarkt in Europa dat volledig volgens het principe van zelfbediening werd ingericht. Jacques Delhaize, een wijnhandelaar in Ransart (niet ver van Charleroi) had zes zonen. Ze startten twee Belgische supermarktketen : Delhaize de Leeuw en Louis Delhaize. In 1867 openen Jules en Auguste Delhaize samen een winkelketen op onder de naam "Delhaize Frères & Cie", met de Vlaamse Leeuw als embleem. In 1870 start Louis, hun broer, zijn eigen zaak op onder de naam "Louis Delhaize". Nog eens later besloot ook Adolphe zijn eigen weg te gaan, en richt Adolphe Delhaize" op. In 1875 veranderen ze de naam in "Delhaize Frères & Cie: Le Lion" en voegen ze "L'union fait la force" eraan toe. Meer dan 500 bijhuizen over heel België worden geopend tussen 1883 en 1914. In 1950 fuseren Delhaize De Leeuw en Adolphe Delhaize. Er werken nu 144.000 mensen bij de groep, waarvan 13.500 in België. Delhaize haalt een omzet van 21,4 miljard, waarvan 3,7 miljard in België.


Vergelijkbare folders