folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Makro
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Makro - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Makro aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Makro Folder en geniet direct van de beste prijzen! Makro voordelen zijn nu beschikbaar voor iedereen, die wilt comfortabel shoppen. De Makro kaart was vroeger alleen voor zelfstandigen en vrije beroepers bestemd maar iedereen kan nu hun Makro-kaart krijgen indien gevraagd. Er is zelfs een online formulier in te vullen als de klant zijn kaart online wilt aanvragen. Makro garadeert de laagste prijs. Als u bij Makro gekochte artikel ergens anders aan een lagere prjs aangeboden ziet, kunt u aan de receptie van een van Makro winkels het verschil opvragen. Makro kan grote producten bij jou thuis leveren binnen 48 uur tot 6 dagen. Gewenste promotie niet gevonden? Bekijk eens de Colruyt folder! Bij Makro hoeft u uw leeggoed niet binnen te dragen: breng het naar de automatische leeggoed afdeling naast of achter de winkel (u kunt de wegwijzers op de parking volgen). Nadat u de bak(ken) op de transportband hebt gezet krijgt u een ticket waardoor u terugbetaalt wordt aan de kassa.

Makro is een groothandel opgezet als een supermarkt (een zelfbedieningsgroothandel). In 1968 werd het bedrijf opgezet door de SHV (Steenkolen Handelvereniging), en werd weer verkocht per 1 januari 1998 aan de Duitse METRO Group, dat eveneens 78,38% van Media Markt bezit. SHV is nog steeds eigenaar van de Zuid-Amerikaanse Makro-vestigingen. Er kan bij Makro Nederland alleen gewinkeld worden met een Makro-pas die Makro verstrekt aan bedrijven, verenigingen en stichtingen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Een groot deel van de inkoop wordt georganiseerd via MAXXAM cv. Ongeveer 1 miljoen Nederlanders bezitten een Makro-pas, die nodig is om te betalen. Zonder de pas zou het niet op de industrieterreinen gevestigd kunnen zijn waar het nu zich bevindt. Makro startte als eerste in veel Europese landen als een zelfbedieningsgroothandel die zich richtte op kleine zelfstandigen. Er bestaan vier filialen in Vlaanderen en twee in Wallonië, gevestigd te Deurne, Eke, Sint-Pieters-Leeuw, Alleur, Machelen en Lodelinsart. De Makro opende zijn eerste winkel te Deurne in 1970. In België zijn particulieren toegelaten aankopen te doen, in tegenstelling tot Nederland. Aan de klantenreceptie van de Makro-winkel wordt de identiteitskaart getoond. Werknemers zijn aanwezig aan de ingang om controle uit te oefenen op het bezit van de kaart.


Vergelijkbare folders