folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Trafic
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Trafic - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Mrz

Trafic

Geldig 41 dagen

Geldig Bij 30 April

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Trafic te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Trafic hieronder, geldig vanaf 19 Mrz tot 30 April. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folderTrafic

Geldig 1 dag

Geldig Bij

Catalogus Trafic ⏳ Raadpleeg het laatste prospectus van Trafic met geldige promoties ⚡ van 15 Mrz tot 20 Mrz ⚡.

Vind je de Trafic winkel leuk? Dan is dat geweldig, want de winkel heeft geweldige acties en aanbiedingen voor superlage prijzen! Ontdek nu de promoties van de week en exclusieve aanbiedingen om geen van de speciale aanbiedingen en tips van het moment te missen. Vind elke week de Trafic online catalogus. Wacht niet tot het laatste moment met je boodschappen, want misschien is het al te laat. De beste aanbiedingen zijn nu geldig bij 20 Mrz ! Aarzel niet om slim te winkelen, bespaar enorm veel geld met speciale aanbiedingen en kortingen.

Open folder
Geef een beoordeling *

ONZE FOLDER

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Trafic aanbiedingen en promoties ?  Bekijk onze Trafic folder en geniet direct van de beste prijzen. Trafic is een winkelketen gespecialliseerd in buurtdiscount en non-food distributie die zich focused op mode, verzorging, huis en vrije tijd. Tijdens kerst bieden ze ook een kerstselectie aan, deze houd zeer sterke prijzen in voor kerstdecoratie en dergelijke. Bij Trafic  kan je ook verscheidene items voor de scherpste prijs online kopen via hun e-shop. De catalogus voor de e-shop bevat vele categorieën, van speelgoed tot verwarming. Trafic stelt ook alles wat met foto’s te maken heeft ter beschikking zoals wenskaarten, fotokalenders... Wanneer u een foto met een mooie herinnering heeftkan u ze laten afdrukken naar het formaat dat u wenst via de website van Trafic. Trafic heeftverscheidene kleding afdelingen. Voor baby’s, jongens en meisjes, vrouwen en mannen. Ook bied trafic drogisterij, parfumerie en verzorging aan, deze artikelen zijn 20% goedkoper dan ergens anders. Trafic heeft ook een nieuw assortiment beddengoed en tafelgerei. De categorie onstpanning en cultuur wordt elke week vernieuwd om altijd het optimale ter beschikking te stellen. Je vindt er ook permanente videogames en speelgoed. In de seizoensafdeling vind je wat je nodig hebt op de juiste tijd.Tijdens feestdagen, evenementen, seizoenen breiden ze hun gamma uit om de klanten te plezieren. Trafic werd gesticht in 1983 en in 1984 opende de eerste winkel in Doornik. Met een selectie van meer dan 20.000 artikelen, besteedt Trafic specifieke aandacht aan een verstandig beleid inzale aankoop en ontkosten. De slogan van trafic luidt “koop bewust”. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Leen Bakker brochure, de Weba folder of promoties van Ikea te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


Vergelijkbare folders