folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Media Markt
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Media Markt - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


September

Media Markt

Geldig 126 dagen

Geldig 01 August Bij 31 Januar

De Media Markt folder die geldig is van 01 August tot 31 Januar staat nu online. U kunt hier alle actuele promoties en aanbiedingen van Media Markt vinden en ook een selectie samenstellen van aanbiedingen die u interesseren. Met de exclusieve content die beschikbaar is in de folder, kunt u het hele jaar door geld besparen. In de catalogus van Media Markt vindt u speciale aanbiedingen voor het kopen van cadeaus voor uw dierbaren tegen geweldige prijzen. Mis geen enkele kans om geld te besparen en koop alles wat u nodig hebt bij Media Markt. Naast de promoties die beschikbaar zijn in de folder, kunt u ook de openingstijden en adressen van de winkels van Media Markt controleren. In de catalogus kunt u de beste promoties, speciale aanbiedingen en goede deals ontdekken en toegang krijgen tot de volledige catalogus en merkbrochures. Zorg ervoor dat u geen enkele speciale aanbieding of tip mist! De Media Markt folder is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en promoties en geld te besparen terwijl u de beste producten van topkwaliteit koopt.

Open folder


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Media Markt aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Media Markt en geniet direct van de beste prijzen!


Media Markt is een Duitse elektronicaketen dat consumentenelektronica met tal van vestigingen in heel Europa en Azië verkoopt. Het is de grootste retailer van consumentelektronica in Europa, en de tweede grootste in de wereld na Amerikaanse retailer Best Buy. Media Markt werd opgericht door ondernemers Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals en Helga Kellerhals. De eerste winkel opende op 24 november 1979 in München. Vandaag is het het eigendom van Media-Saturn Holding, die ook eigenaar is van de Saturn keten. Media Markt en Saturn werken in grotendeels dezelfde markten, maar met verschillende concepten, en als concurrenten. Media-Saturn Holding op zijn beurt is eigendom van het Duits retail bedrijf Metro AG. Media Markt is in Duitsland bekend voor zijn humoristische, maar soms ruwe, reclamecampagnes. Bijvoorbeeld de slogan "Lasst euch nicht verarschen" dat betekent: "Laat je niet bedriegen".

Net als Media Markt een concurrerende partner voor u tijdens uw aankopen, vinden ze het is ook belangrijk om een betrouwbare partner tijdens de installatie van uw apparaten te zijn. Ze hebben daarvoor drie soorten installatie diensten ontwikkeld onder de naam "Power Service": Basic, Comfort en Premium. Hoewel het niet vereist door de wet is, is de garantie van de inruiling geen probleem bij Media Markt. U kunt een artikel gekocht bij hen en niet gebruikt binnen 14 dagen op vertoon van uw kassabon inruilen. Media Markt cadeaukaart. Uitgenodigd voor een housewarming en de nieuwe bewoners ontbreken nog steeds een beetje van alles? Een feest schoonfamilie en u wilt direct goede indruk maken? Op zoek naar een trendy cadeau voor jouw vriendje of vriendinnetje, of echtgenoot?? Een oplossing, de Media Markt cadeaukaart! Bekijk hier hun folder. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Krëfel brochure, de Eldi of promoties van Exellent te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


Vergelijkbare folders