folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Media Markt
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Media Markt - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Media Markt aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Media Markt en geniet direct van de beste prijzen!


Media Markt is een Duitse elektronicaketen dat consumentenelektronica met tal van vestigingen in heel Europa en Azië verkoopt. Het is de grootste retailer van consumentelektronica in Europa, en de tweede grootste in de wereld na Amerikaanse retailer Best Buy. Media Markt werd opgericht door ondernemers Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals en Helga Kellerhals. De eerste winkel opende op 24 november 1979 in München. Vandaag is het het eigendom van Media-Saturn Holding, die ook eigenaar is van de Saturn keten. Media Markt en Saturn werken in grotendeels dezelfde markten, maar met verschillende concepten, en als concurrenten. Media-Saturn Holding op zijn beurt is eigendom van het Duits retail bedrijf Metro AG. Media Markt is in Duitsland bekend voor zijn humoristische, maar soms ruwe, reclamecampagnes. Bijvoorbeeld de slogan "Lasst euch nicht verarschen" dat betekent: "Laat je niet bedriegen".

Net als Media Markt een concurrerende partner voor u tijdens uw aankopen, vinden ze het is ook belangrijk om een betrouwbare partner tijdens de installatie van uw apparaten te zijn. Ze hebben daarvoor drie soorten installatie diensten ontwikkeld onder de naam "Power Service": Basic, Comfort en Premium. Hoewel het niet vereist door de wet is, is de garantie van de inruiling geen probleem bij Media Markt. U kunt een artikel gekocht bij hen en niet gebruikt binnen 14 dagen op vertoon van uw kassabon inruilen. Media Markt cadeaukaart. Uitgenodigd voor een housewarming en de nieuwe bewoners ontbreken nog steeds een beetje van alles? Een feest schoonfamilie en u wilt direct goede indruk maken? Op zoek naar een trendy cadeau voor jouw vriendje of vriendinnetje, of echtgenoot?? Een oplossing, de Media Markt cadeaukaart! Bekijk hier hun folder. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Krëfel brochure, de Eldi of promoties van Exellent te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


Vergelijkbare folders