folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Media Markt
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Media Markt - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen onlineMedia Markt

Geldig 36 dagen

Geldig 01 januari Bij 31 mei

Folder van Media Markt geldig van 01 januari tot 31 mei. Hier vindt u de actuele folders en acties van Media Markt. Bespaar het hele jaar door, creëer uw selectie van promoties en geniet van exclusieve content. Alle promoties worden gepubliceerd in de nieuwste Media Markt folder. Controleer ook de openingstijden en adressen van het winkelnetwerk Media Markt, inclusief die om je heen.

Deze week is de Media Markt folder beschikbaar. De aanbiedingen in het prospectus zijn geldig tot 31 mei. In de catalogus van Media Markt vindt u speciale aanbiedingen die zijn opgesteld zodat u cadeaus voor uw dierbaren kunt kopen tegen geweldige prijzen! Hier is de wekelijkse flyer van Media Markt. Verspil geen tijd met rondrennen en prijzen vergelijken! Koop alles bij Media Markt en geniet van betere producten van topkwaliteit!

Raadpleeg de catalogus om de beste promoties en aanbiedingen te ontdekken die daar beschikbaar zijn. Promoties, speciale aanbiedingen en goede deals. Krijg eenvoudig toegang tot de volledige catalogus en merkbrochures. Mis geen van de speciale aanbiedingen en tips van het moment!

Open folder
Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Media Markt aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Media Markt en geniet direct van de beste prijzen!


Media Markt is een Duitse elektronicaketen dat consumentenelektronica met tal van vestigingen in heel Europa en Azië verkoopt. Het is de grootste retailer van consumentelektronica in Europa, en de tweede grootste in de wereld na Amerikaanse retailer Best Buy. Media Markt werd opgericht door ondernemers Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals en Helga Kellerhals. De eerste winkel opende op 24 november 1979 in München. Vandaag is het het eigendom van Media-Saturn Holding, die ook eigenaar is van de Saturn keten. Media Markt en Saturn werken in grotendeels dezelfde markten, maar met verschillende concepten, en als concurrenten. Media-Saturn Holding op zijn beurt is eigendom van het Duits retail bedrijf Metro AG. Media Markt is in Duitsland bekend voor zijn humoristische, maar soms ruwe, reclamecampagnes. Bijvoorbeeld de slogan "Lasst euch nicht verarschen" dat betekent: "Laat je niet bedriegen".

Net als Media Markt een concurrerende partner voor u tijdens uw aankopen, vinden ze het is ook belangrijk om een betrouwbare partner tijdens de installatie van uw apparaten te zijn. Ze hebben daarvoor drie soorten installatie diensten ontwikkeld onder de naam "Power Service": Basic, Comfort en Premium. Hoewel het niet vereist door de wet is, is de garantie van de inruiling geen probleem bij Media Markt. U kunt een artikel gekocht bij hen en niet gebruikt binnen 14 dagen op vertoon van uw kassabon inruilen. Media Markt cadeaukaart. Uitgenodigd voor een housewarming en de nieuwe bewoners ontbreken nog steeds een beetje van alles? Een feest schoonfamilie en u wilt direct goede indruk maken? Op zoek naar een trendy cadeau voor jouw vriendje of vriendinnetje, of echtgenoot?? Een oplossing, de Media Markt cadeaukaart! Bekijk hier hun folder. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Krëfel brochure, de Eldi of promoties van Exellent te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


Vergelijkbare folders