folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Brico
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Brico - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


April

Brico

Geldig 18 dagen

Geldig 24 April Bij 13 Mai

Op deze website kunt u de nieuwste folders van Brico bekijken die geldig zijn van 24 April tot 13 Mai. U kunt hier alle informatie over de lopende promoties en aanbiedingen vinden en ook de meningen van andere gebruikers lezen. Door de folders van verschillende winkels te vergelijken, kunt u de beste deals en prijzen vinden voor de producten die u nodig hebt. U kunt ook uw mening delen over de producten en de winkelervaring, waardoor andere gebruikers kunnen profiteren van uw ervaringen. Door u in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief, ontvangt u alle updates rechtstreeks in uw inbox, en mist u geen enkele promotie of aanbieding meer. In het algemeen is deze website een handige bron voor het vinden van de nieuwste aanbiedingen en het verkrijgen van waardevolle informatie over producten en winkels.

Open folder


Geef een beoordeling *

Onze folder

Bekijk de Brico folders en aanbiedingen op onze website. De folders van Brico is doorgaans 7 dagen geldig, bijvoorbeeld van donderdag tot woensdag. Alle folders van Brico zijn online terug te vinden, ten minste een week op voorhand.  Bekijk hier de folder & aanbiedingen! Bekijk hier hun folder. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Action brochure, de Gamma Borre of promoties van Exellent te raadplegen en geniet van de beste prijzen!

Brico is een Belgische hardware keten. De keten richt zich vooral op doe-het-zelf items, maar verkoopt ook de tuin-gerelateerde artikelen. De keten heeft 140 locaties (vanaf februari 2016), verdeeld over België, ongeveer 80 ervan zijn onder een franchise. De eerste winkel opende in 1973 in Schoten. De naam Brico komt van het Franse woord "bricoler", dat betekent knutselen. Tijdens de jaren ’80 produceerde Brico twee eigen merken, namelijk Stop en Bricobi. Momenteel zijn deze merken bekend als Central Park en Sencys. Tot 2002 maakte Brico deel uit van de GIB Groupe, toen werd het verkocht aan de Nederlandse Vendex (nu Maxeda). Maxeda is ook eigenaar van de bouwmarkt-ketens Praxis en Formido. Voormalig locaties van Leroy Merlin in België zijn een deel van Brico NV geworden en werden hervormd en omgedoopt naar Plan-It. Deze winkels richten zich vooral op grotere doe-het-zelf en decoratie projecten. In 2006 werden de eerste Brico City winkels geopend. Dit zijn kleinere winkels gevestigd in de stadscentra (Antwerpen, Brussel, Luik, Gent, ...) die zich richten op de meest fundamentele en easy-to-store items.

Maakworkshops. Op de Brico website vindt u maakworkshops, waarmee u kunt leren hoe te knutselen. De lessen gaan over verschillende onderwerpen, van basisklussen tot muren en plafond verven, via domotica en wand betegelen. Verfmengmachine. Bij Brico krijgt u een keuze van meer dan 20 000 tinten aan de verfmengmachine. Vanaf u kent uw creativiteit geen grenzen meer! Brico kan u professionele toestellen van Boels verhuren. Bent u van plan om te aanpassingswerken, verbouwingen, of ruwe werken uit te voeren, dan kan u bij de Brico Service voor een groot aantal specifiek gereedschap ! Sleutels dupliceren. Bij Brico kun u sleutels of nummerplaat laten dupliceren. Thuisplaatsing. Brico biedt een thuisplaatsingsdienst aan voor mensen die niet genoeg tijd, twijfels of te weinig ervaring hebben, dan kan iemand anders uw karwei overnemen.


Vergelijkbare folders