folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Brico
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Brico - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Mrz

Brico

Geldig 7 dagen

Geldig Bij

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Brico te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Brico hieronder, geldig vanaf 15 Mrz tot 27 Mrz. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folderBrico

Geldig 165 dagen

Geldig Bij 01 September

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Brico te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Brico hieronder, geldig vanaf 01 Mrz tot 01 September. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Geef een beoordeling *

Onze folder

Bekijk de Brico folders en aanbiedingen op onze website. De folders van Brico is doorgaans 7 dagen geldig, bijvoorbeeld van donderdag tot woensdag. Alle folders van Brico zijn online terug te vinden, ten minste een week op voorhand.  Bekijk hier de folder & aanbiedingen! Bekijk hier hun folder. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Action brochure, de Gamma Borre of promoties van Exellent te raadplegen en geniet van de beste prijzen!

Brico is een Belgische hardware keten. De keten richt zich vooral op doe-het-zelf items, maar verkoopt ook de tuin-gerelateerde artikelen. De keten heeft 140 locaties (vanaf februari 2016), verdeeld over België, ongeveer 80 ervan zijn onder een franchise. De eerste winkel opende in 1973 in Schoten. De naam Brico komt van het Franse woord "bricoler", dat betekent knutselen. Tijdens de jaren ’80 produceerde Brico twee eigen merken, namelijk Stop en Bricobi. Momenteel zijn deze merken bekend als Central Park en Sencys. Tot 2002 maakte Brico deel uit van de GIB Groupe, toen werd het verkocht aan de Nederlandse Vendex (nu Maxeda). Maxeda is ook eigenaar van de bouwmarkt-ketens Praxis en Formido. Voormalig locaties van Leroy Merlin in België zijn een deel van Brico NV geworden en werden hervormd en omgedoopt naar Plan-It. Deze winkels richten zich vooral op grotere doe-het-zelf en decoratie projecten. In 2006 werden de eerste Brico City winkels geopend. Dit zijn kleinere winkels gevestigd in de stadscentra (Antwerpen, Brussel, Luik, Gent, ...) die zich richten op de meest fundamentele en easy-to-store items.

Maakworkshops. Op de Brico website vindt u maakworkshops, waarmee u kunt leren hoe te knutselen. De lessen gaan over verschillende onderwerpen, van basisklussen tot muren en plafond verven, via domotica en wand betegelen. Verfmengmachine. Bij Brico krijgt u een keuze van meer dan 20 000 tinten aan de verfmengmachine. Vanaf u kent uw creativiteit geen grenzen meer! Brico kan u professionele toestellen van Boels verhuren. Bent u van plan om te aanpassingswerken, verbouwingen, of ruwe werken uit te voeren, dan kan u bij de Brico Service voor een groot aantal specifiek gereedschap ! Sleutels dupliceren. Bij Brico kun u sleutels of nummerplaat laten dupliceren. Thuisplaatsing. Brico biedt een thuisplaatsingsdienst aan voor mensen die niet genoeg tijd, twijfels of te weinig ervaring hebben, dan kan iemand anders uw karwei overnemen.