folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Carrefour
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Subscribe

* indicates required

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Newedia SARL

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Carrefour - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Carrefour

Geldig 8 dagen

Geldig 05 May Bij 17 May

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Carrefour te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Carrefour hieronder, geldig vanaf 05 May tot 17 May. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folderCarrefour

Geldig 8 dagen

Geldig 05 May Bij 17 May

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Carrefour te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Carrefour hieronder, geldig vanaf 05 May tot 17 May. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Carrefour

Geldig 1 dag

Geldig 28 April Bij 10 May

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Carrefour te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Carrefour hieronder, geldig vanaf 28 April tot 10 May. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Carrefour

Geldig 52 dagen

Geldig 30 March Bij 30 June

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Carrefour te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Carrefour hieronder, geldig vanaf 30 March tot 30 June. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Carrefour

Geldig 11 dagen

Geldig 16 April Bij 20 May

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Carrefour te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Carrefour hieronder, geldig vanaf 16 April tot 20 May. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Carrefour aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Carrefour folder en geniet direct van de beste prijzen! Folder is bekend om zo volledig mogelijk te zijn om u de grootste aanbod van goederen aan de beste prijzen aan te tonen. Aan de hand van onze folder zal shoppen in Carrefour vlotter en voordeliger uitkomen. 


Bij Carrefour wordt de klant dagelijks verwend en verrast. Zoals hierboven omschreven wordt er zorg gedragen voor de klant, maar ook het personeel en tenslotte het milieu. Positief denken en nieuwe uitdagingen is de prioriteit. Carrefour verkoopt meer dan 3.000 producten en diensten. Het zijn allemaal kwaliteitsproducten.  Ze zijn gemiddeld zo’n 30% goedkoper dan andere merkproducten en zijn speciaal ontwikkeld met de klant en de samenleving in het achterhoofd! Niet genoeg assortiment? Bekijk eens onze Colruyt folder! Bij Carrefour worden alle producten getest en gaan ze allemaal eerst door een goedkeuring-proces door externe verenigingen van Belgische consumenten. Het is de bedoeling om op die manier de producten constant te verbeteren. Want Carrefour wil de wensen en verwachtingen van de klant voldoen op vlak van smaak, voedingswaarde en prijs. Carrefour winkels introduceerden ook een zelfscan-systeem. Op die manier winnen de klanten tijd door hun producten zelf te scannen waardoor de rijen minder lang worden. Daardoor is er minder personeel nodig waardoor Carrefour steeds competitief in de markt kan blijven en dus de beste prijzen aan te bieden aan hun consumenten. Er kan ook betaald worden met verschillende betalingsmogelijkheden, ook met creditkaarten. Op die manier kan de klant een betaling spreiden en zelf kiezen op welke manier het handigst is op dat moment te betalen. Carrefour gebruikt ook de Bonus Kaart. Concreet wil dit zeggen dat als de consument bij Carrefour 500 bonuspunten spaart, ontvangt men een korting bon van 5 euro. Bovenop die bon krijgt men ook korting bij partner-winkels en zijn er een tal van extra voordelen.

Geschiedenis


Eén van de grootste supermarkt-groepen in Frankrijk is Carrefour. Opgericht in 1958 in Annecy, hebben ze op vandaag 380.000 werknemers. Ze bezitten meer dan 10.000 winkels in meer dan 30 landen. Daarmee is Carrefour Group de op één na grootste retailer ter wereld, na Walmart. In 2015 haalden ze een omzetcijfer van 104.4 miljard euro in 2015. De Carrefour Group heeft de voorbije bijna 60 jaar een sterke marktpositie verworven. Ondertussen is Carrefour de grootste supermarktketen in Europa die niet meer te bannen is uit ons straatbeeld. In België is de Carrefour groep alom present met duizenden werknemers. Ze zijn één van de populairste supermarkten in Vlaanderen met ongeveer 11.500 werknemers en toonaangevende promoties.  Dit gezegd zijnde, willen we onze bezoekers dus ook de mogelijkheid bieden om Carrefour te volgen op onze website, alsook hun promoties en aanbiedingen. Carrefour België heeft ongeveer 650 winkels. Na de overname van de GB keten in België zijn er nu 45 hypermarkten, 370 supermarkten, en 225 kleinere winkels. Carrefour heeft duurzaam ondernemen in hun DNA.  Doorheen het geheel van het productieproces gaat Carrefour op een duurzame manier te werk, en dit zowel op het veld tot de verwerking en tenslotte ook het transport. We zijn allen meer bewust van het milieu en de omgeving waarin we leven, en de Carrefour groep probeert om die manier haar steentje bij te dragen tot het algemeen belang van onze samenleving.


Vergelijkbare folders