folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Gestemd


AVA
Abonneer u en ontvang de nieuwste flyers, advertenties en promoties!

AVA - De laatste folders met de promoties en kortingen


AVA

Geldig 342 dagen

Geldig 01 januari til 31 december

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van AVA te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van AVA hieronder, geldig vanaf 01 januari tot 31 december. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open de folderAVA

Geldig 67 dagen

Geldig 01 november til 31 maart

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van AVA te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van AVA hieronder, geldig vanaf 01 november tot 31 maart. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open de folder
Schrijf een notitie *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de AVA aanbiedingen en promoties?  Bekijk zeker onze AVA folder en geniet direct van de beste prijzen! Ava staat paraat om uw nieuwe hobby te ondersteunen, de knutselprojecten met uw kids of zonder. Een speciale gelegenheid? Zin om te feesten? Alle nodige atributen aan de recentste en beste prijzen kunt u in AVA folder terugvinden. 


Veel meer dan papierhandel. Elke aanleiding verdient een groot feest: het is het devies van AVA. Als feestexperten, willen ze geen belangrijk moment van een mensenleven missen. Een geboorte, een communie, of een lentefeest. Een verjaardag, een trouw, een jubileum, een straatfeest: met de assortiment van AVA, voeg u een snuifje magie toe aan de belangrijke momenten van uw leven. Een feestelijke tafeldecoratie, blinkende champagne-glazen, balonnen van alle kleuren of artikelen voor de geboorte: AVA brengt de droomatmosfeer mee. Ze maken ook uw kaartjes (gepersonaliseerd) en geven (dankzij hun mooie verpakking) aan het kleinste cadeautje een exclusieve en luxueuze kant! Inspiratie voor school en het kantoor. Wanneer het gaat om mensen aan het werk te zetten, brengt AVA ook inspiratie Hun brede gamma aan materieel voor school en het kantoor geeft kleuren aan uw werkplaats. De creativiteit van AVA klanten moedigt ze nog meer aan uw een brede gamma van producten voor hobbys, schilderen, modelisatie, tekening of juweelschepping aan te bieden: AVA heeft alles om dat te doen! Pro zoals een professioneel. De AVA tafellaken zijn in hun eigen fabriek in Temse met veel liefde gefabriceerd. Ze exporteren ook hun productie naar andere winkelketen naar het buitenland, want hun kwaliteit en design zijn geapprecieerd wel buiten winkels. En hun professionele klanten die de AVA aanbod in grote kwantiteit gebruiken? Ze worden op een professionele manier vertroeteld door onze Pro verantwoordelijke.

Geschiedenis


Zoals de meest mooie verhalen, begint ook die van AVA 60 jaar geleden op een gewone blad papier. Hun oprichter, Armand van Weddingen, schreeft het eerste hoofdstuk. Hij opende een kantoorboekhandel en de toon werd gegeven. Vanaf dan hebben drie generaties van Van Weddingen kinderen hun eigen hoofstukken erbij geschreven. Het resultaat is een best-seller van groot format. Meer dan papierhandel. Armand Van Weddingen was beter bekend onder de naam van "Armand van Antwerpen". Zijn initialen hebben de naam AVA gegeven. De winkel die hij in 1956 opende in de Brederodestraat in Antwerpen was door Henri en Yvonne overgenomen. Ze hebben hard bijdragen tot de verbreding van het AVA assortiment. Meer dan een winkel. Arnaud Van Weddingen zag de toekomst nog rozer en ambitieuzer. Onder zijn impuls opent AVA veel andere winkels en hij koopt het centraal kantoor in Temse. Tot nu toe zijn de AVA kantoren en productiegroep nog steeds in Temse gevestigd. In 1992 slaat het noodlot toe in de familie. Eric sterft en zijn echtgenote Mia Van Weddingen-De Bie heerneemt de fakkel over. Mia was wel besloten de arbeid van haar echtegenoot verder te zetten. De zes winkels geopend door haar echtgenoot (in Gent, Roeselare, Hasselt, Brugge, Brussel en Oostende) waren alleen maar het begin. De 24 volgende jaren, verbreed het netwerk met niet minder dan 44 bijkomende winkels. Een XXL-stijging!


Soortgelijke folders