folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


AVA
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

AVA - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


October

AVA

Geldig 40 dagen

Geldig 01 October Bij 30 November

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van AVA te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van AVA hieronder, geldig vanaf 01 October tot 30 November. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folderAVA

Geldig 71 dagen

Geldig 01 February Bij 31 December

Folder van AVA geldig van 01 February tot 31 December. Hier vindt u de actuele folders en acties van AVA. Bespaar het hele jaar door, creëer uw selectie van promoties en geniet van exclusieve content. Alle promoties worden gepubliceerd in de nieuwste AVA folder. Controleer ook de openingstijden en adressen van het winkelnetwerk AVA, inclusief die om je heen.

Deze week is de AVA folder beschikbaar. De aanbiedingen in het prospectus zijn geldig tot 31 December. In de catalogus van AVA vindt u speciale aanbiedingen die zijn opgesteld zodat u cadeaus voor uw dierbaren kunt kopen tegen geweldige prijzen! Hier is de wekelijkse flyer van AVA. Verspil geen tijd met rondrennen en prijzen vergelijken! Koop alles bij AVA en geniet van betere producten van topkwaliteit!

Raadpleeg de catalogus om de beste promoties en aanbiedingen te ontdekken die daar beschikbaar zijn. Promoties, speciale aanbiedingen en goede deals. Krijg eenvoudig toegang tot de volledige catalogus en merkbrochures. Mis geen van de speciale aanbiedingen en tips van het moment!

Open folder
AVA

Geldig 71 dagen

Geldig 01 January Bij 31 December

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van AVA te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van AVA hieronder, geldig vanaf 01 January tot 31 December. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Action aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Action folder en geniet direct van de beste prijzen! Action folder is handig om door te nemen en op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden in de winkel en de promoties! 


Action winkels verkopen meer dan 6.000 verschillende producten en zijn gespecialiseerd in de verkoop van producten zoals huishoudartikelen, cosmetica, kantoorartikelen, speelgoed, textiel, voedingswaren, porselein, glas en seizoen, aardewerk, decoratie artikelen, dieren en doe-het-zelf benodigheden. Action biedt een speciaal assortiment van 1500 artikelen waarvan de verkoopprijs onder 1 euro is. Action richt zich als bedrijf op het verkopen van producten tegen zeer lage prijzen aan, door de aankoop van grote hoeveelheden. Ondanks de lage prijzen doet Action niets af aan de kwaliteit van hun producten. Alle producten, zoals ledlampen, HDMI-kabels en koffers zijn regelmatig getest voor het beste resultaat. Action koopt producten rechtstreeks bij de fabrikanten zodat ze een lage prijs kunnen krijgen en aanbieden. Action kreeg in 2015 de “Retailer of the Year” prijs in Europa. Het nodige inforamtie niet gevonden, bekijk zeker Blokker folder. Action is een non-food discount retailer waarvan de eerste winkel geopend werd in 1993 in Enkhuizen, in Nederland, door Gerard Deen en Rob Wagemaker. Action is nu een grote winkelketen die 35.000 medewerkers tewerkstelt (=embauche) en ook in België, Duistland, Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk aanwezig is. Het bedrijf haalde een omzetcijfer van 1,995 miljard euro in 2015 en heeft meer dan 850 vestigingen. De eerste Belgische winkel werd in 2005 in Rijkevorsel (Vlaanderen) geopend. Het doel van Action is klanten steeds weer verrassen, door de verkoop van een wisselend assortiment voor een goede prijs en kwaliteit. 


Vergelijkbare folders