folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Weba
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Weba - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Weba aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Weba en geniet direct van de beste prijzen! Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Lidl-brochure, de Carrefour Market-folder of promoties van Intermarché te raadplegen en geniet van de beste prijzen!

Weba startte in 2005 zijn eigen boomplantage in Indonesië. Elke boom gebruikt bij de productie van een teakhouten tuinmeubelen, garandeert Weba twee nieuwe bomen te planten. Tijdens de zomer van 2011 ging een delegatie van Weba ter plaatse om te begrijpen hoe de plantages evolueerden. Het bleek dat de plantages het goed deden. Het is de lokale bevolking die het onderhoud van de plantages doet. De winkel in Gent werd volledig gerenoveerd een paar jaar geleden, en Weba nam van de gelegenheid gebruik om een aantal ecologische technieken te gebruiken:

  • Het dak is bedekt met zonnepanelen
  • Een laag isolatie van 20cm werd op het dak gelegd
  • De reflectie van het zonlicht vanwege de lichtkleur van het dak zorgt voor minder warmteopname in de zomer.
  • Alle ramen zijn in dubbel glas, met K-waarde van 1,1 W/m³;
  • De nieuwe airconditioners zijn verbeterd en verspillen minder energie.
  • Dit alles zorgt ervoor dat de verwarming in de winkel aan kan worden gezet vanaf oktober in plaats van september. Resultaat: Weba verbruikt de helft minder energie dan voorheen.

Kleine en grote pakketten worden tegen de prijs van 4,95€ verzonden! Alle aankopen binnen Weba genieten van het meubilair garantie. Deze garantie wordt vastgesteld door Test-Aankoop, Navem (Beroepsvereniging van Dealers in meubels), Arcopar en de Liga van Families. Transport. Als de meubels niet in uw wagen passen, kunt u steeds een Webavan lenen: snel en goedkoop (4€/u en 0,10€/km, met een minima van 10€). 


Vergelijkbare folders