folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Kruidvat
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Kruidvat - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


November

Kruidvat

Geldig 1 dag

Geldig 22 November Bij 27 November

Catalogus Kruidvat ⏳ Raadpleeg het laatste prospectus van Kruidvat met geldige promoties ⚡ van 22 November tot 27 November ⚡.

Vind je de Kruidvat winkel leuk? Dan is dat geweldig, want de winkel heeft geweldige acties en aanbiedingen voor superlage prijzen! Ontdek nu de promoties van de week en exclusieve aanbiedingen om geen van de speciale aanbiedingen en tips van het moment te missen. Vind elke week de Kruidvat online catalogus. Wacht niet tot het laatste moment met je boodschappen, want misschien is het al te laat. De beste aanbiedingen zijn nu geldig bij 27 November ! Aarzel niet om slim te winkelen, bespaar enorm veel geld met speciale aanbiedingen en kortingen.

Open folder


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Kruidvat aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Kruidvat en geniet direct van de beste prijzen! Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Action brochure, de Brico folder of promoties van Hubo te raadplegen en geniet van de beste prijzen!

Kruidvat is een Nederlandse-Belgische drogeristerijketen opgericht in 1975 en behorend tot de AS Watson Group. Zijn Belgisch hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen en het Nederlands in Renswoude. Het distributiecentrum bevindt zich in de Nederlandse stad Heteren in Gelder. De Nederlandse hoofd-concurrenten van Kruidvat zijn DA en Etos. Tot 2002 behoorde Kruidvat tot Kruidvat Holding Group. Deze groep bevat ook ICI Paris XL, Trekpleister, Superdrug en Rossmann. De eerste Kruidvat winkel werd geopend in 1975 in Nederland. Door Ed During en Dick Siebrand. In de jaren negentig hebben Kruidvat winkels bekendheid verkegen dankzij de compact van cd’s en low-cost boeken. In 1992 worden de deuren van de eerste Belgische Kruidvat winkel in Antwerpen open gedaan, en twee jaar later, in 1994, de grootste Kruidvat winkel in Kortrijk, met een oppervlakte van 625m². In Augustus 2002 werd de Kruidvat Holding, waarvan Kruidvat deel uitmaakte, aangekocht door de groep AS Watson uit Hong Kong voor een prijs van 1.3 miljard €. Kruidvat is eigenaar van bijna 900 winkels verspreid in Nederland en België met meer dan 200 winkels en 15.000 werknemers. 


Als voordelige drogisterij, biedt Kruidvat gezondheids- en schoonheids-producten aan zijn klanten. Kruidvat biedt een groot assortiment aan en een voordelige en gevarieerde aanbod van gezondheids- en schoonheids-producten. Kruidvat biedt ook een verrassend assortiment producten, los die van de gezonheids- en schoonheidstak, zoals cd’s, spelletjes en decoratieve artikelen voor binnen en buiten (het huis). Dit assortiment wordt aangevuld door uitzonderlijke en speciale aanbiedingen (bijvoorbeeld treintickets en hotel-cheques). Alle producten verkocht door Kruidvat garanderen een goede kwaliteit samen met een interessante prijs. Het Kruidvat merk. Om nog meer voordelen aan de consument aan te bieden heeft Kruidvat zijn eigen merk ontwikkeld. De producten van het merk Kruidvat zijn van goede kwaliteit en hebben een aantrekkelijke prijs


Vergelijkbare folders