folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


SPAR
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

SPAR - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


Mrz

SPAR

Geldig 9 dagen

Geldig 29 Februar Bij

De SPAR folder die geldig is van 29 Februar tot 13 Mrz staat nu online. U kunt hier alle actuele promoties en aanbiedingen van SPAR vinden en ook een selectie samenstellen van aanbiedingen die u interesseren. Met de exclusieve content die beschikbaar is in de folder, kunt u het hele jaar door geld besparen. In de catalogus van SPAR vindt u speciale aanbiedingen voor het kopen van cadeaus voor uw dierbaren tegen geweldige prijzen. Mis geen enkele kans om geld te besparen en koop alles wat u nodig hebt bij SPAR. Naast de promoties die beschikbaar zijn in de folder, kunt u ook de openingstijden en adressen van de winkels van SPAR controleren. In de catalogus kunt u de beste promoties, speciale aanbiedingen en goede deals ontdekken en toegang krijgen tot de volledige catalogus en merkbrochures. Zorg ervoor dat u geen enkele speciale aanbieding of tip mist! De SPAR folder is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en promoties en geld te besparen terwijl u de beste producten van topkwaliteit koopt.

Open folder


Geef een beoordeling *

Bekijk onze SPAR folder en ontdek aanbiedingen op onze website. De folder van SPAR is doorgaans 7 dagen geldig, bijvoorbeeld van donderdag tot woensdag . Alle folders van SPAR zijn online terug te vinden, ten minste een week op voorhand.  

Spar hanteert een multi-format detailhandel strategie, waardoor SPAR Partners, om hun detailhandel propositie aan te passen aan de specifieke behoeften van de klant in de verschillende markten te voldoen. De SPAR (origineel format), SPAR Express (local), EUROSPAR (supermarkt) en INTERSPAR (hypermarkt) formaten worden voortdurend gemoderniseerd en aangepast om aan de best mogelijke shopping ervaring voor SPAR klanten over de hele wereld te garanderen. Gewenste promotie niet gevonden? Bekijk eens onze Carrefour Market folder

Sports sponsoring. Sport sponsoring maakt deel uit van het engagement van SPAR om het stimuleren van een actieve, gezonde levensstijl. Wereldwijde bewustwording van de SPAR brand wordt bereikt door middel van digitale en gedrukte dekking van sportssponsoring. Als voedingsdistributeur, draagt SPAR bij aan de gemeenschappen waarin ze actief zijn op veel verschillende manieren. Maatschappelijke betrokkenheid is een kernwaarde van hun merk, te beginnen in 1932 als zelfstandige winkeliers en groothandels. Via het verstrekken van werkgelegenheid, door middel van het ondersteunen van mensen in nood door vrijwilligerswerk of het genereren van fondsen voor goede doelen, SPAR voegt waarde toe aan de lokale gemeenschappen.

Spar, geschreven SPAR, is een Nederlandse multinationale winkelketen en franchise merk met ongeveer 12.500 winkels in 35 landen wereldwijd. Het werd in 1932 opgericht door Adriaan van Well. Via haar aangesloten organisaties opereert SPAR in de meeste Europese landen, delen van Afrika, Azië en Oceanië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, en was geopend in 1953 om de controle en de organisatie in heel Europa en andere continenten verder te ontwikkelen. De meeste Spar winkels zijn in Europa, maar ze kunnen ook worden gevonden in een aantal landen buiten Europa, zoals Oman, Nigeria, Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Zimbabwe, Zambia, Swaziland, Australië, Mauritius, China, India, Japan, Vanuatu, Groenland en Angola. Oorspronkelijk was de naam DE SPAR, een acroniem van de Nederlandse zin "Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig". De afkorting werd gekozen om te resoneren met het werkwoord "spar" of "spaar", dat heeft dezelfde betekenis in Nederlands, Duits, Scandinavisch en sommige dialecten van Sloveens. De Spar is toevallig ook een Nederlands woord voor "De Sparren", vandaar het SPAR logo. Omdat de organisatie uitgebreid in Europa, werd de naam afgekort door het droppen van het voorvoegsel "DE". Er zijn een aantal internationale naamgeving varianten: In Italië is de naam nog Despar, hoewel in overeenstemming met de internationale branding, het gedeelte "Spar" van het logo wordt gemarkeerd en de grotere winkels zijn nog steeds genoemd Eurospar en Interspar.In Oostenrijk is Despar Spar's Italiaans eten huismerk. In Japan opereren sommige winkels onder de naam Hotspar, hoewel de winkel logo kleuring onveranderd blijft.