folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Krëfel
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Krëfel - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Krëfel is een Belgische keten gespecialiseerd in de verkoop van huishoudelijke apparaten, computers en audiovisuele apparatuur (televisie en audio), alsmede keukens. Het Krëfel netwerk bevat nu 74 vestigingen verspreid over heel België, niet meegerekend die in Luxemburg zijn gevestigd. De keten telt momenteel meer dan 1000 werknemers en haar omzet was meer dan 300 miljoen euro in 2010. De Krëfel keten werd in 1958 opgericht door Auguste Marcel Poulet, die besluit zijn klein bedrijf te beginnen met de verkoop van zwart-wit TV. De naam van het bedrijf leent de naam van de Duitse stad Krefeld, die zich naast Aachen bevindt. M. A. Poulet heeft zijn bedrijf Krëfel benoemd want merken met een naam die Duits klinkt hadden een goede reputatie.


Vrije levering. Na de opdracht krijgt u een bevestiging van uw opdracht met de detaillendetails ingesloten. U krijgt de levering op het adres dat tijdens de bestelling werd doorgegeven. Voor alle Krëfel producten, en voor een privé gebruik, geniet u van een 2-jaar garantie. Als u van een volledig en duurzaam abonnement wilt genieten, biedt Krëfel u de verlengde garantie tot 5 jaar. Demodays. U hebt altijd willen weten hoe uw elektrische apparaten op de meeste efficiënte manier te gebruiken? U bent altijd geïnteresseerd geweest in dat vakgebied ? In dit geval is Krëfel de partner die u nodig hebt! De laagste prijzen gegarandeerd! Als u een product van ons ergens anders goedkoper vindt, betalen we u het verschil terug. Ecocheques. Bij Krëfel kunt uw artikelen met Ecocheques betalen.

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Aldi aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Aldi en geniet direct van de beste prijzen! Bekijk hier hun folder. Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Eldi brochure, de Vanden Borre of promoties van Exellent te raadplegen en geniet van de beste prijzen!


Vergelijkbare folders