folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Gestemd


Belgica Meubles
Abonneer u en ontvang de nieuwste flyers, advertenties en promoties!

Belgica Meubles - De laatste folders met de promoties en kortingen


Belgica Meubles

Geldig 236 dagen

Geldig 01 januari til 31 oktober

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Belgica Meubles te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Belgica Meubles hieronder, geldig vanaf 01 januari tot 31 oktober. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open de folder


Schrijf een notitie *


Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Belgica Meubles aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Belgica Meubles en geniet direct van de beste prijzen! Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Leen Bakker brochure, de Weba folder of promoties van Ikea te raadplegen en geniet van de beste prijzen!

In 1999 werd er een overname gedaan van de Roberfroid winkel door Belgica meubles. Roberfroid was ook gespecialiseerd in meubilair, en dit sinds vier generaties lang. Meer dan 50% van de Belgica meubles meubels zijn van Belgische makelarij en een bijkomende 30% komen uit van Europa (Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, etc.). De klanten van Belgica meubles komen vanuit heel België, Luxemburg, en Noord Frankrijk. De Belgica Meubles winkel bestaat sinds meer dan 15 jaar en ligt in Ciney, in de provincie Namen. Hun grote showroom van meer dan 10.000 m² brengt een brede gamma en een vast assortiment van meubels aan erg voordelige prijzen, het hele jaar door.


Waar ophalen. Alle dagen van de week behalve op dinsdag en op zondag. Vanaf 9:30 tot 11:30 en vanaf 13:00 tot 17:30. Montage. Een opzetten team is beschikbaar als optie, u kunt ernaar vragen wanneer u bestelt. De montage is uitgevoerd door één van de monteurs van Belgica meubles, die ter plaatse komt om de installatie te doen (noteer dat de montage niet op dezelfde dag uitgevoerd wordt als de aankoop en/of levering). Garantie. De garantie van de producten van Belgica Meubles is 2 jaar. 


Soortgelijke folders