folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Belgica Meubles
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Belgica Meubles - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Belgica Meubles aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze folders van Belgica Meubles en geniet direct van de beste prijzen! Bekijk andere promoties en aanbiedingen door de Leen Bakker brochure, de Weba folder of promoties van Ikea te raadplegen en geniet van de beste prijzen!

In 1999 werd er een overname gedaan van de Roberfroid winkel door Belgica meubles. Roberfroid was ook gespecialiseerd in meubilair, en dit sinds vier generaties lang. Meer dan 50% van de Belgica meubles meubels zijn van Belgische makelarij en een bijkomende 30% komen uit van Europa (Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, etc.). De klanten van Belgica meubles komen vanuit heel België, Luxemburg, en Noord Frankrijk. De Belgica Meubles winkel bestaat sinds meer dan 15 jaar en ligt in Ciney, in de provincie Namen. Hun grote showroom van meer dan 10.000 m² brengt een brede gamma en een vast assortiment van meubels aan erg voordelige prijzen, het hele jaar door.


Waar ophalen. Alle dagen van de week behalve op dinsdag en op zondag. Vanaf 9:30 tot 11:30 en vanaf 13:00 tot 17:30. Montage. Een opzetten team is beschikbaar als optie, u kunt ernaar vragen wanneer u bestelt. De montage is uitgevoerd door één van de monteurs van Belgica meubles, die ter plaatse komt om de installatie te doen (noteer dat de montage niet op dezelfde dag uitgevoerd wordt als de aankoop en/of levering). Garantie. De garantie van de producten van Belgica Meubles is 2 jaar. 


Vergelijkbare folders