folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Colruyt
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Colruyt - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online

Sorry, er zijn momenteel geen aanbiedingen in uw regio. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we laten het je weten zodra ze live zijn!


Geef een beoordeling *

Onze folder

Wilt u graag op de hoogte zijn van de Colruyt aanbiedingen en promoties?  Bekijk onze Colruyt Folder en geniet direct van de beste prijzen! Colruyt folder is heel handig om de prijzen van de beste merkproducten op te volgen.


Colruyt heeft twee soorten kaarten, de Extra-kaart en de Colruyt-kaart. Met de Extra-kaart krijg je nog meer voordeel bij Colruyt. Iedere keer weer profiteert u van honderden Extra-kortingen. Daarvoor moet u aan de kassa de kaart gewoon aan een medewerker afgeven, en worden de kortingen automatisch verrekend. De Colruyt-kaart is een gemakkelijke kaart te gebruiken. Daarmee gaat u ook sneller voorbij de kassa, en u kunt het ook bij Okay, Bio-Planet, Dreamland en Dreambaby gebruiken. Colruyt-kaarten zijn gratis, maar alle gebruikers krijgen exclusieve, bijkomende voordelen. Toch uw favoriet product niet gevonden? Bekijk eens onze Carrefour Market folder! Duurzaam ondernemen. Colruyt bijdraagt op ecologisch, economisch en maatschappelijk vlak. Het bedrijf gaat duurzaam en respectvol om met natuurlijke grondstoffen, zoals wind, energie en water, en met materialen en transportmogelijkheden. Bij elke Colruyt Group-medewerker staat de klant centraal. Colruyt doet er alles aan om aan de behoeften en wensen van klanten tegemoet te komen.


Opgericht in 1928 in het Vlaams-Brabantse Lembeek door bakkerszoon Franz Colruyt, was het bedrijf Colruyt een groothandel in koloniale waren zoals koffie, kruiden. Aanvankelijk werd Colruyt in 1965 'Discount' genoemd tot 1976, toen het zijn tegenwoordige naam nam. Eerst hielp Franz Colruyt ongeveer 800 kruideniers in de regio rond Halle. Daarna ging hij naar Brussel en omstreken. Vandaag is het kleine bedrijf uitgegroeid tot een groep, de Colruyt Group, en zusterbedrijven heeft: Okay, Bio-Planet, Dreamland. Colruyt is een van de grootste privéwerknemers in België, met meer dan 20 ondernemingen en meer dan 25.000 medewerkers. In 2008 werd de groep tot de belangrijkste werkgever in Vlaams-Brabant verkozen. In 2010 was Colruyt de derde meest gewild bedrijf onder Belgische werknemers. Met 225 winkels in België, is de groep ook aanwezig in Frankrijk (74 winkels) en Luxemburg (3 winkels). Efficiëntie is heel belangrijk voor Colruyt, daarom proberen ze de laagste kosten en de laagste prijzen te garanderen, en op een kwaliteitsvolle manier te werken.


Vergelijkbare folders