folders met de promoties en kortingen

×

Populaire winkels

×

Populaire winkels

Al gestemd
Stemmen


Lidl
Schrijf u in en ontvang de laatste folders, advertenties en promoties!

Lidl - Folders, flyers, advertenties en speciale aanbiedingen online


April

Lidl

Geldig 12 dagen

Geldig 02 Mai Bij 07 Mai

Op deze website kunt u de nieuwste folders van Lidl bekijken die geldig zijn van 02 Mai tot 07 Mai. U kunt hier alle informatie over de lopende promoties en aanbiedingen vinden en ook de meningen van andere gebruikers lezen. Door de folders van verschillende winkels te vergelijken, kunt u de beste deals en prijzen vinden voor de producten die u nodig hebt. U kunt ook uw mening delen over de producten en de winkelervaring, waardoor andere gebruikers kunnen profiteren van uw ervaringen. Door u in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief, ontvangt u alle updates rechtstreeks in uw inbox, en mist u geen enkele promotie of aanbieding meer. In het algemeen is deze website een handige bron voor het vinden van de nieuwste aanbiedingen en het verkrijgen van waardevolle informatie over producten en winkels.

Open folderLidl

Geldig 5 dagen

Geldig 24 April Bij 30 April

U bent op de juiste plaats om de nieuwste folders van Lidl te bekijken. Bekijk de nieuwste folders van Lidl hieronder, geldig vanaf 24 April tot 30 April. Bekijk de meningen van andere gebruikers, deel jouw mening en lees meer over producten in de folders. U kunt ook meerdere folders uit verschillende winkels bekijken teneinde die te kunnen vergelijken. Ga door de laatste nieuwe folders en exclusieve promoties van de verschillende winkels en vergeet niet jou in te schrijven in onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvangt u alle updates en acties ook per email zodat u die zeker niet mist!

Open folder
Geef een beoordeling *

Onze folder

Lidl is algemeen bekend voor kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Bekijk hier de Lidl Folder. Alle folders van Lidl zijn online terug te vinden, ten minste een week op voorhand. Bij Lidl hebben ze voornamelijk een goed assortiment voedingsproducten maar ook de non-food producten zijn goed aanwezig. Zo kan de klant zijn gehele huishouden bij Lidl kopen aan de beste prijzen. Er is een goed aanbod verschilende soorten vlees, kaas en charcuterie. Daarnaast beschikt Lidl over een inhouse-bakkerij, waarbij elke dag vers brood, pistolets, croissants en andere lekkere banket-producten aangeboden worden.  Sterke huismerken zorgen voor een goed en goedkoop alternatief voor de merkproducten. Tevens vinden we een huishoudelijke afdeling waarbij terug sterke huismerken deel van uitmaken. Uw favoriete promotie niet gevonden? Bekijk eens de Carrefour folder! Lidl draagt de veiligheid en tevredenheid van klanten hoog in hun vaandel.  Er worden heel vaak kwaliteitscontroles op alle producten uitgevoerd waarbij gestreefd wordt naar 100% klantentevredenheid en perfectie. Regelmatig biedt Lidl ook andere producten aan zoals hemden, huishoudtoestellen of speelgoed. Deze producten roteren waardoor de klant altijd iets leuks of nuttigs in de winkel kan vinden wat de week ervoor nog niet was. Bij Lidl doet men geen afbreuk aan kwaliteit van de verscheidenheid van vernieuwende producten. Bij Lidl kan men in alle winkels en filialen verschillende betalingsmanieren gebruiken zoals natuurlijk contant maar ook bankcontact, papieren- en elektronische maaltijdcheques en de verschillende kredietkaarten. De kassa's worden uitsluitend door het personeel bediend, afhankelijk van het aantal klanten aanwezig in de winkels zijn er één of meerdere kassa's actief. Op die manier garandeerd Lidl een goede service, korte wachtrijen maar tegelijkertijd wordt er bespaard op loonkosten tijdens minder drukke momenten en/of dagen in de winkels. Lidl werkt en handelt volgens het principe "tevreden of geld terug".  Wanneer men niet tevreden is over een artikel of een product in het assortiment, kan men het product, samen met uw kasticket, teruggeven. Uw aankoopprijs wordt u dan terugbetaald. De wettelijke bepalingen en garantiebepalingen blijven hier van kracht volgens de nationale wetgeving. Op de non-food producten wordt een volledige garantie aangeboden eveneens conform met de wetgeving en de regelingen binnen het land.

Lidl is een Duitse supermarkten groep. Het bedrijf zelf werd geopend in 1930. De deuren werden voor het eerst geopend in 1973 in Duitsland, tussen Frankfurt en Stuttgart, in Ludwigshafen.  Lidl is een hard-discount winkel waarbij producten aangeboden worden aan vrij lage prijzen. Door zich heel minimalistisch in te richten en hun diensten te beperken slaagt Lidl sindsdien om hun producten tegen zeer lage prijzen in de markt te zetten. De prijs is nooit een goede indicator voor kwaliteit en Lidl is daar één van de beste voorbeelden van! Nu bijna 100 jaar later is Lidl uitgegroeid tot één van de belangrijkste hard-discounters in Europa. Ze maken deel uit van de Schwartz Gruppe met het hoofdkwartier in Neckersulm. Ze hebben meer dan 10.000 winkels in Europa en haalde in 2013 een omzet van om en beide 65 miljard euro. Ze zijn tevens werkgever voor 315.000 personeelsleden. In 2018 wordt de opening van de Lidl winkels in de Verenigde Staten gepland.


Vergelijkbare folders